Profil - Mirza Mølgaard

Gå til indhold

Hoved menu:

 

Siden 1983 har Mirza beskæftiget sig med drømme og deres betydning, og er i dag en af de førende kapaciteter/ personligheder i Danmark indenfor drømmetydning med clairvoyance. Hun har undervist og holdt foredrag/ workshops i det siden 1988 på gymnasier, aftenskoler, fagforeninger,  højskoler, sundhedsskoler, tekniske skoler samt folkeskoler og for private.

Hun har i 2012 udgivet bogen Drømmenes Kraft - en drømmetydningsbog på Spfinx forlag.

Mirza er selv blevet uddannet af bla. Jes Bertelsen og via sine daglige kontakter med mennesker hun har hjulpet, har Mirza opnået en stor ekspertise og erfaringsgrundlag. Derfor grundlagde Mirza i foråret 2003 Drømmetydnings-uddannelsen, som er blevet certificeret af SAB (sammenslutningen af alternative behandlere), som den eneste og første af sin slags i Danmark. Mirza bruger clairvoyancen i forbindelse med tydningen af drømme, da hun klart får vist, hvad drømmen vil fortælle. På den måde hjælper hun mennesker videre - også i her og nu situationer.

Mirza er også akademiuddannet coach, uddannet som healings- og massagelærer i psychosynthesis (vor tids psykologi), i grundlæggende kropsafbalancering (kinesiologi) samt som clairvoyant rådgiver. Ligeledes har Mirza en bred baggrund og erfaring indenfor andre terapiformer, bla. gestaltterapi og NLP. Siden 1996 har hun foretaget mange spirituelle rejser til det sydlige Indien, der har udviklet hendes spiritualitet og menneskesyn på en spændende måde.

Hun kombinerer ofte massage og drømmetydning, idet hun tydelig ser sammenhængen mellem drømme og deres relation til kroppen og hjælper folk i forskellige sygdomsforløb.

 
 


Siden 1995 har Mirza medvirket i mange direkte TV- og radioudsendelser, bla. i Danmarks Radio og TV om drømmetydning. Er interviewet til flere dagblade, ugeblade og lokalblade. Har arbejdet som programvært for en TV-station i en større serie om alternativ behandling. Hun har haft et ugentligt radioprogram om drømme i radio Upstairs, samt gæsteoptrædener på radio 100 FM og i DR1 på Aftenshowet og TV2 God morgen Danmark. Er forfatter til mange artikler om drømmetydning samt brevkasseredaktør for to drømmebrevkasser. En i Lys-strejfet der hedder "Drøm og Klarsyn", samt en i www.daninfo.dk. Mirza underviser også i aftenskolen og afholder kurser i bla. drømmetydning, coaching, meditation, healing og massage, kanalisering samt healing og energiarbejde, hvilket hun har gjort siden 1988.

Udover at have konsultationer og undervisning med drømme, coaching, kanalisering, meditation, healing og massage, tager Mirza rundt i hele landet for at holde foredrag/workshops om drømmetydning, bla. fælles foredrag med hjerneforskeren Peter Lund Madsen med titlen "Drømme og drømmetydning". Kendetegnet for Mirza's formidling er at det sker på et jordnært og forståeligt niveau, og på en tryg og kærlig måde, hvor Mirza bruger sin indlevelsesevne og intuitive sans.

Eget kursuscenter kun 600 meter fra Karlslunde station.

Kontakt Mirza for nærmere oplysninger vedrørende undervisning, foredrag, konsultationer mv. 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu