Healing og massage - Mirza Mølgaard

Gå til indhold

Hoved menu:

Drømmetydning


HEALING - MASSAGE

Individuel behandling- Har du smerter et sted i din krop?
- Har du svært ved at finde ud af hvad du skal?
- Har du brug for hjælp til at komme videre?
- Eller har du blot lyst til at finde ud af hvem du er?

Som menneske skal vi ses som en helhed. Dvs. at både vores fysiske krop og vores psykiske hører sammen. For at finde ind til smerten i din krop, som måske har været der i mange år, er vi nødt til at arbejde på begge planer. I det øjeblik du via din krop har forstået hvad der har været årsagen til at du fik smerten og blev syg, vil den forsvinde umiddelbart.

De smerter vi får i kroppen er en form for blokeringer. De stammer ofte fra oplevelser vi i perioder af vores liv har fortrængt. For oplevelser vi ikke kan rumme og som vi derved lukker af for, sætter sig i vores krop. Men hvor de sætter sig er forskelligt fra person til person.

Massage og healing kan hjælpe med at løsne op for disse fortrængninger, som vi kan få noget at vide om, enten i følelser eller i billeder under behandlingen eller i nattens drømme.

Ved at forstå og bearbejde disse billeder, bliver vi bevidst om hvad vi på et tidspunkt har lukket af for. Og samtidig med at vi forstår hvad det handler om, hvad det er vi har "glemt", vil smerten og blokeringen forsvinde fra det pågældende kropssted.

Ved at arbejde på denne måde vil du opnå at få en dybere (psykisk) forståelse for hvad der sidder i din krop, og hvordan du kan komme videre i dit liv. Dvs. du vil lære at få en større forståelse for hvem du er, hvad du kan og vil, samt lære at forstå dig selv i dit forhold til andre mennesker.

Du vil få kærlig hjælp og vejledning. Der kan blive tale om clairvoyant vejledning da jeg i mit arbejde med drømmene har klarsyn.


Kontakt Mirza på mirza@webspeed.dk eller mobil 22 44 91 49

 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu