Foredrag/workshop i drømmetydning - Mirza Mølgaard

Gå til indhold

Hoved menu:

Kurser/foredrag


Foredrag i drømmetydning

Drømmenes Kraft

Ønsker du at afholde et spændende foredrag - kommer Mirza Mølgaard gerne til jer med foredraget Drømmenes Kraft, et foredrag om drømmetydning, og hvordan vi på en enkel måde kan forstå vore egne drømme. Kontakt Mirza for nærmere.

Mirza Mølgaard er en erfaren professionel foredragsholder, og har arbejdet med drømmetydning i over 30 år, heraf de sidste 25 år professionelt som drømmeterapeut, coach, underviser og foredragsholder. Har medvirket i mange radio og TV-udsendelser om drømmetydning og har i mange år været brevkasseredaktør i bladet Lys-strejfet og på DanInfo messernes hjemmeside.

I dag bruger vi drømmetydning til at få en større forståelse af livet, både privat og arbejdsmæssigt. Du kan lære at blive din egen vejleder, og finde ud af hvad dine drømme betyder og bruge dem bevidst til at gøre din hverdag lettere. Så ved at forså dine drømme, vil du forstå dig selv og dit liv bedre og se nye muligheder.
Mirza er også forfatter til bogen Drømmenes Kraft og har gennem mange år skrevet adskillige artikler om drømmetydning i bladet Lys-strejfet.

Foredraget om drømmetydning kan fx indholde følgende:
Har du ofte mareridt?
Drømmer du at du mister en kær person?
Drømmer du at du bliver forfulgt?
Har du en drøm der hele tiden vender tilbage?

Kom med spørgsmål om din egen drøm og få professionel hjælp af Mirza til at forstå – på en enkel og jordnær måde – hvad den kan fortælle dig. Drømme er slet ikke så mystiske, som nogen måske tror.
Vore drømme viser os bla. de muligheder vi har i vort liv. Forstår vi vore drømme, kan vi forstå os selv og vort liv bedre. Drømme er en hjælp til selvhjælp.
Drømmetydningen kan hjælpe mennesker, der har det svært, eller bare har brug for nogle gode råd i deres liv. Drømmene fortæller nemlig noget om dig selv, dit liv og din fremtid, som du ikke i forvejen er bevidst om. Ved at forstå dine drømme, kan du få et lysere og gladere liv. Og samtidig vil du få et større overskud og tilfredshed i din tilværelse.
På foredraget får du bla. at vide, hvorfor vi drømmer, hvad vi kan bruge drømmene til, hvordan du kan lære at huske dine drømme og hvordan du kan forstå netop dine drømmes sprog.
På dette foredrag kan du på en spændende og enkel måde, lære at forstå hvad dine drømme vil fortælle dig. Ved at forstå dine drømme lærer du også at forstå dig selv bedre, så du kan blive mere bevidst om din virkelighed.
På foredraget er du meget velkommen til at stille spørgsmål om din egen drøm.
Mirza Mølgaard er forfatter til bogen ”Drømmenes Kraft” der kan købes på foredraget.


 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu